Enthousiaste zangers gezocht

Beste muziekliefhebber,

Wij heten u welkom als bezoeker van onze website. Wat leuk dat u ons bezoekt, hier en daar wat leest, wat mooie herinneringen en foto’s bekijkt en misschien zelfs onze koorklanken al heeft beluisterd.

Wat zijn we blij dat, na enkele jaren van wat kleinere werken en concerten, we nu kunnen aankondigen dat we weer een groot oratorium gaan instuderen.

Met paukengetrommel kondigen we ons nieuwe project aan…

Na het Psalmenconcert, wat we in samenwerking met COV Goes, op 18 februari 2023 in de Sint Jacobskerk uit gevoerd hebben, gaan we als Oratorium Vereniging aan de slag met het Weihnachtsoratorium van J.S. BACH. We hopen dit uit te voeren op zaterdag 6 januari 2024.

Misschien heeft u het Weihnachtsoratorium al vaker gezongen en wilt u het nogmaals ten uitvoer brengen. U bent van harte welkom als projectzanger!

Wellicht is de muziek bekend. Misschien heeft u de muziek zelf nog niet gezongen maar alleen beluisterd. Ook dan bent u van harte welkom.

Wij repeteren 1 keer in de 2 weken op woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Mozeskerk te Kapelle-Biezelinge.

DV woensdag 15 maart kunt u onze open repetitieavond bijwonen en kijken of de muziek en de sfeer u aanspreken. Kijk ook in onze agenda op de website voor de repetitiedagen.

Wanneer u besluit dat u dit project verder met ons wilt voortzetten dan volgt er een stemtest die door onze dirigent Aleida Post wordt afgenomen.

We horen graag vooraf als u interesse heeft. We willen u dan nog graag aanvullende informatie over de muziek en over de kosten geven.

Mogen wij u op 15 maart als zanger begroeten?

 

Met vriendelijke groet,

Mieke van Vaardegem (0615560757)

Voorzitter COV Te Deum Laudamus

Ons mailadres: cov.tedeumlaudamus@gmail.com